Koordinatori për të drejtën e informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar:
Znj. Dinora Aleksime detyrë - Punonjëse për Marrëdhëniet me Publikun pranë GJKKO-së

Email:    Dinora.Aleksi@gjykata.gov.al

Tel:         00355 42 228731   
               00355 42 231528

Cel:        00355694035280

Fax:       00355 42 231527

Adresa: Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar
              Rruga "Jordan Misja" nr.1; 1016,
              Tiranë

Orari:    E Hënë - E Premte  08:00 - 16:00

 

Email per sencat gjyqesore (marrje ne dijeni, shtyrje, mungese etj): sekretaria@gjp.gov.al