Njoftime për shtyp gjyqtari i medias Gj.K.K.O

NJOFTIM PUBLIK

Në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për datën 29.05.2020 u planifikua 1 seancë gjyësore:
1 seancë gjyqësore, u shty.