Njoftime për shtyp gjyqtari i medias Gj.K.K.O

Njoftim publik

Në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për datën 04.06.2020 nuk kishte të planifikuara seanca gjyqësore.