Ekspertë të autorizuar

Agjensia e Administrimit te Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara

Lista e Administratoreve të Pasurive:

 • Arjan Baci
 • Bedri Buzi
 • Burbuqe Islami
 • Erion Babameto
 • Erion Ricku
 • Erald Totri
 • Eglantina Osmanlli
 • Edlira Preça
 • Farudin Arapi
 • Skender Methasani

Ekspertët mjeko-ligjor të Sektorit të Ekspertizes mjeko ligjore dhe kerkimit shkencor

 • Dr. Admir Sinamati
 • Dr. Zija Ismaili
 • Dr. Fatos Sinani
 • Dr. Arben Lloja

Ekspert Psikiatro-ligjor

 • Ilda Aliko
 • Anila Kazaferi

Lista e Ekspertëve Kriminalistë të Drejtorise Policise Shkencore

A. Ekspert të Kqyrjes se Vendit të Ngjarjes dhe Ekspertimit Ligjor

 • Arjan Hako
 • Ilir Avrami
 • Artur Mali
 • Xhemali Syla
 • Bajram Mara

B. Ekspert të Ekzaminimeve Grafike e Dokumenteve të Falsifikuara

 • Viktor Bulku
 • Adrian Shehu
 • Albert Petro
 • Evis Mako
 • Viktor Hajdari

C. Ekspert të Ekzaminimeve Daktiloskopike

 • Skender Sina
 • Orest Afezolli
 • Anesti Prifti
 • Bajram Mara
 • Monad Baci
 • Arvit Mitkolli
 • Idajet Shanto

D. Ekspert të Ekzaminimeve Balistike dhe Eksperimentit Hetimor

 • Shpetim Huda
 • Nikolin Duraj
 • Artjan Turhani
 • Ardi Cakranji
 • Ervin Tuku

E. Ekspert të Ekzaminimeve Kompjuterike

 • Kastriot Gjoka
 • Marjus Gjoka
 • Edlira Gaçe

F. Ekspert të Ekzaminimeve Mjeko-Ligjore

 • Ndoc Cardaku

G. Ekspert të Ekzaminimeve të Lendeve Narkotike

 • Artemida Bushaj
 • Suela Murataj
 • Lindita Hykaj

H. Ekspert të Ekzaminimeve Biologjike

 • Mimoza Haxhihyseni
 • Gjergji Peja
 • Armanda Deda
 • Adriana Hoxha
 • Elda Zajmi
 • Aleksandes Bushati

I. Ekspert të Ekzaminimeve të Ndryshme

 • Dritan Zoto

J. Laboratori Rajonal të Drejtorise së policise Qarkut Tiranë,
Expertet Kriminalistë

 • Qemal Demaj
 • Besim Basha
 • Ardian Geca
 • Fatos Konea
 • Jorgji Ciko

K. Ekspertet Kriminaliste te Pavarur

 • Ardian Shehu (tel: 0695738037)
 • Ilir Kotoni (tel: 0682023300)
 • Miltiadh Muçi (tel: 0692413825)
 • Valter Haxhiraj (tel: 0682022627)

L. Studio Ekspertëve Autoteknik të Qarkullimit Rrugor, dhe Anetare te EVU (Shoqata Evropiane për Analiza dhe Hulumtimin e Aksidenteve)

 • Msc. Ing. Evald Jaho (cel. 0694061433)
 • Msc. Ing. Islam Qibini (cel. 0672055067)
 • Msc. Ing. Arben Luzi (cel. 0684017855)
 • Msc. Ing. Arian Janku (cel. 0672027633)
 • Msc. Ing. Mark Gjopalaj (cel. 0694101685
Regjistri Elektronik i Ekspertëve - Ministria e Drejtesisë
Lista e eksperteve
Burimi i listes Ministria e Drejtesise: https://www.drejtesia.gov.al/regjistri-elektronik-i-eksperteve/