Njoftime për shtyp

Rezultate: 38 Faqe 3 nga 4

SH K U R T I M - V E N D I M I

Vendimi per M. Margjeken


PËRMBLEDHJE E SEANCAVE GJYQËSORE – E MËRKURË 14 DHJETOR 2022

Seancat gjyqësore - java e tretë e Dhjetorit 2022


Përmbledhje e seancave gjyqësore – E premte 9 dhjetor, 2022

Seancat gjyqësore - java e dytë e Dhjetorit 2022


Përmbledhje e seancave gjyqësore – E martë, 06 dhjetor, 2022

Seancat gjyqësore - java e dytë e Dhjetorit 2022


Përmbledhje e seancave ditore – E Premte 02.12.2022

Seanca me interes publik: Seance Paraprake per Z. R. Taçi; Çështja penale me viktimë akuzuese shoqëria Al-De Corporation Limited - Znj. Belida Balluku; Procedimi penal 272.NJOFTIM PËR SHTYP

Vizita e Ambasadores se SHBA në GJKKO


NJOFTIM PËR SHTYP KLGJ ( takime - me studentët )

Këshilli i Lartë Gjyqësor, në bashkëpunim me Gjyqtarët për Mediat dhe Nëpunësit Civilë Gjyqësorë për Marrëdhëniet me Publikun dhe Median në gjykata, në datat 21 Prill dhe 6 Maj zhvilluan dy takime në distancë me studentët e vitit të tretë të Departamentit të Gazetarisë të Universitetit të Tiranës


NJOFTIM PËR SHTYP KLGJ

Buletini Informativ Periodik i KLGJ për tremujorin e parë të vitit 2021


NJOFTIM PËR SHTYP

Ditën e sotme me datën 15.01.2021, në Gjykatën e Posacme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ishte për vizitë Ambasadori i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Vincenzo Del Monaco


Rezultate: 38 Faqe 3 nga 4