Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 279 Faqe 1 nga 28

NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PËR: Besnik Hoxha, Hysnije Hoxha, Bardhyl Gavelli

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë, 05 Prill 2023, ora 09:30


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E VIKTIMES NË PROCES: MARIE ZEF PRENGA

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 30.03.2023, ditë e Enjte, ora 13:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PËR: Gentian Sinomema, Dallëndyshe Sinomema

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë, 07 Prill 2023, ora 09:30


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PËR: Adriatik Kanushi, Elisabeta Kanushi

joftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë, 07 Prill 2023, ora 11:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Aleks Nanaj, Emiljant (Emiljan) Lamkollari, Aleks Likaj, Pashk Syla

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar te Martën, më datë 08.05.2023, ditë e Hënë, ora 09:30


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PËR: Taulant Starova

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë, 20 Mars 2023, ora 09:30


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Arben Avdi Tusha

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar te Martën, më datë 08.03.2023, ora 09:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PËR: Altin Çuçaj, Erina Çuçaj, Mikel Çuçaj, Antoneta Kondo, Besnik Çuçaj

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë, 10 Mars 2023, ora 11:00.


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Silvestër Driza

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar te Martën, më datë datë 06.03.2023, ora 11:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E Firmes Ndërtuese “Mandi 1” sh.p.k.

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 01.03.2023, ditë e Mërkurë, ora 12:00


Rezultate: 279 Faqe 1 nga 28