Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 493 Faqe 27 nga 50

NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E VIKTIMAVE NË PROCES: Bukurie Malko, Dea Malko

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 13.10.2022, ditë e Enjtë, ora 12:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E PANDEHURVE: Gentian Malindi

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 17.10.2022, ditë e Hene, ora 09:00NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E PANDEHURVE: Lulzim Berisha dhe Plaurent Dervishaj

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 04.10.2022, ditë e Marte, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E SHTETASVE: ALEKS NANAJ (ALIAS ADIL NANO); EMILJANT (EMILJAN) LAMKOLLARI; ALEKS LIKAJ; PASHK SYLA.

Proçesi gjyqësor seance paraprake është caktuar për t’u zhvilluar më datë 07.10.2022, ditë e Premte, ora 09:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER: Roland/Taulant Domi, Nertila Domi, Dritë Domi/Loja.

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë 11 Tetor 2022 dhe orën 10:30.NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER: Arben Pilinci, Orlind Pilinci, Arshim Pilinci, Blerina Poçe

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë 27 shtator 2022, ora 09:30.NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E SHTETASVE: Lulzim Berisha dhe Plaurent Dervishaj

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 28.09.2022, ditë e merkure, ora 09:00


Rezultate: 493 Faqe 27 nga 50