Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 541 Faqe 8 nga 55

NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E VIKTIMAVE: Edmond Saraçi, Paulin Papleka.

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 27.03.2024, ditë e Merkure, ora 10:30


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E VIKTIMAVE: Sonila Rreshka ,Marsel Jashari dhe Anisa Çupi

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 29.03.2024, ora 11:00

NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Ylli Nazellari

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 13.03.2024, ditë e mërkurë, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Xhoinaldo Voci

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 13.03.2024, ditë e mërkurë, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Ilir Lamçe.

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 13.03.2024, ditë e mërkurë, ora 10:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PËR: Raul Zenunaj, Alda Muçaj, Visi Zenunaj, Skënder Zenunaj, Lorenc Zenunaj, Erjon Zenunaj, Valbona Zenunaj, Emanuela Rexhepi, Majlinda Zenunaj

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë, 19 Mars 2024, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: BUJAR SEFA

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 13.03.2024, ora 09:00


Rezultate: 541 Faqe 8 nga 55