Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 541 Faqe 7 nga 55


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: MIKAEL QOSJA (KAMAMI) (STEFO)

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 26.04.2024, ora 10:30NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Erlind Cekaj

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 11.04.2024, ditë e enjte, ora 12:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: SOKOL XHURA dhe Akil Kulla

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 11.04.2024, ditë e enjte, ora 10:00NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Maridian Sulaj, Moisi Habilaj, Nezar Seiti dhe Fatmir Minaj.

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë datë 07.05.2024, ora 12:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E trashgimtarit të viktimës në proces, shtetasit turk SERDAL DURANAY

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë datë 28.03.2024, ora 14:30


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: Sokol Xhura, Akil Kulla

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar më datë 27.03.2024, ditë e mërkurë, ora 10:30


Rezultate: 541 Faqe 7 nga 55