Njoftime për shtyp gjyqtari i medias Gj.K.K.O

Rubrika e gjyqtarit të medias i juridiksionit të Gjykatave të Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar

Email:   saida.dollani@gjykata.gov.al