Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 541 Faqe 37 nga 55

NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ PERSONIT TE TRETE: Luiza Milo

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj personit te trete Luiza Milo, në datë 09.11.2021, ditë e Martë ora 14:00


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Arjan Shehu

Njoftim me shpallje, seancë gjyqesore kundër: Arjan Shehu, në datë 08.11.2021, ditë e hënë, ora 09:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ PERSONIT TE TRETE: Elvis Berisha(Baci, Nika)

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj personit te trete Elvis Berisha(Baci, Nika) në datë 05.11.2021, ora 11:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER NJOFTIMIN E VIKTIMAVE NE PROÇES Behije Arapi dhe Valbona Pasho (Beqiri)

Njoftim me shpallje per njoftimin e viktimave ne process per t'u paraqitur Behije Arapi dhe Valbona Pasho (Beqiri) në datë 13.10.2021, ditë e Mërkurë, ora 14:00


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Robert Myftari

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Robert Myftari, në datë 28.10.2021, ditë e enjte, ora 13:30


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Bardh Hoti

Njoftim me shpallje per viktimat ne sencen: datë 26.10.2021, ditë e Martë, ora 15:30 ; BOSQUET Jean Pierre, DIOT Suzanne, Roger ADAM, etj...


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ PERSONIT TE TRETE: Luiza Milo

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj personit te trete Luiza Milo në datë 26.10.2021, ditë e Martë, ora 12:00


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: DRITAN GRAMOZI DHE ARJAN SHEHU

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Dritan Gramozi dhe Arjan SHEHU, në datë 25.10.2021, ditë e hënë, ora 09:00


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Lene Selaj

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Lene Selaj, në datë 08.10.2021, ditë e Premte, ora 15:30


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Bardh Hoti

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Bardh Hoti, në datë 13.10.2021, ditë e enjte, ora 13:00


Rezultate: 541 Faqe 37 nga 55