Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 456 Faqe 29 nga 46

NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Bardh Hoti

Njoftim me shpallje per viktimat ne sencen: datë 26.10.2021, ditë e Martë, ora 15:30 ; BOSQUET Jean Pierre, DIOT Suzanne, Roger ADAM, etj...


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ PERSONIT TE TRETE: Luiza Milo

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj personit te trete Luiza Milo në datë 26.10.2021, ditë e Martë, ora 12:00


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: DRITAN GRAMOZI DHE ARJAN SHEHU

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Dritan Gramozi dhe Arjan SHEHU, në datë 25.10.2021, ditë e hënë, ora 09:00


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Lene Selaj

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Lene Selaj, në datë 08.10.2021, ditë e Premte, ora 15:30


NJOFTIM ME SHPALLJE, SEANCE GJYQESORE KUNDER: Bardh Hoti

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Bardh Hoti, në datë 13.10.2021, ditë e enjte, ora 13:00


Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Dritan Gramozi dhe Arjan SHEHU

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Dritan Gramozi dhe Arjan SHEHU, në datë 11.10.2021, ditë e hënë, ora 11:30


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ: ITALKROM dhe Brunilda Tafa

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj ITALKROM dhe Brunilda Tafa në datë 28.09.2021, ditë e Marte, ora 14:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ PERSONIT TE TRETE: Matteo Bortolussi

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj personit te tret Matteo Bortolussi në datë 13.10.2021, ditë e Mërkurë, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ TE PANDEHURVE: DRITAN GRAMOZI, ARJAN SHEUHU

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj te pandehurve: Dritan GRAMOZI dhe Arjan SHEHU në datë 27.09.2021, ditë e Hënë, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ TE PANDEHURIT: Petraq Selaj

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj te pandehurit: Petraq Selaj në datë 20.09.2021, ditë e Hënë, ora 10:00


Rezultate: 456 Faqe 29 nga 46