Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 456 Faqe 30 nga 46

NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ TE PANDEHURIT: Lene Selaj

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj te pandehurit: Lene Selaj në datë 20.09.2021, ditë e Hënë, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ TE PANDEHURIT: Rrok Selaj

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj te pandehurit: Rrok Selaj në datë 20.09.2021, ditë e Hënë, ora 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ te pandehurit: Ilir Vuçaj

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj te pandehurit: Ilir Vuçaj në datë 13.09.2021, ora 11:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER SEANCE GJYQESORE NDAJ SUBJEKTIT: Ikbale Kastrati

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj subjektit: Ikbale Kastrati në datë 16.09.2021, ditë e Enjte, ora 13:00


Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj subjektit: Ylvije Elbasani

Njoftim me shpallje per seance gjyqesore ndaj subjektit: Ylvije Elbasani në datë 16.09.2021, ditë e Enjte, ora 13:00


Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Dritan Gramozi dhe Arjan SHEHU

Njoftim me shpallje, seance gjyqesore kunder: Dritan Gramozi dhe Arjan SHEHU, në datë 13.09.2021, ditë e hënë, ora 13:00


Njoftimi me shpallje publik për shtetasin, subjekti Ervis Musta

Njoftimin me shpallje publik për shtetasin, subjekti Ervis Musta, seance gjyqesore më datë 15.09.2021, ditë e Mërkurë, ora 14:30


SHPALLJE, seance Gjyqesore ndaj personave te trete: ''Matteo Bortolussi''

Seanca gjyqësore është caktuar për tu zhvilluar më dt. 30.07.2021, ditë e Premte, ora 08:30


Njoftim me shpallje: Seance gjyqësore për ''Saimir Hysenbelliu''

Në datë 13.09.2021, ditë e hënë, ora 09:00, në Gjykatën e Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, është caktuar për t’u zhvilluar seanca gjyqësore në ngarkim të të pandehurëve: Saimir Hysenbelliu, etj.


FLETE THIRJE - NR 66 AKTI Oltian Loga

Thirret Oltian Loga, i biri i Kujtim dhe i Suzana, i datëlindjes 25.1.1981, lindur në Tiranë, për t’u paraqitur para kësaj gjykate, më datë 30.7.2021, ditë e Premtë, ora 13:00


Rezultate: 456 Faqe 30 nga 46