Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 523 Faqe 32 nga 53

NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E VIKTIMAVE: trashigimtarit Fatos Latifi; Marius Xhepexhiu; Xhulio Shkurti

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar në datë 27.06.2022 ditë e Hënë, ora 14:00
NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: LAERT HAXHIU

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar në datë 03.06.2022 ditë e Premte, ora 10:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER personin e trete kerkuesi Bardhok JUSHI.

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë 03 Qershor 2022 dhe orën 12:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER Emilian Shega etj.

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë 02 Qershor 2022 dhe orën 10:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E SHTETASIT: SOTIRAQ MONE

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar në datë 23.05.2022 ditë e Hënë, ora 11:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER Bledar Jambelli, Idajet Muho DHE Trëndelinë Muho

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore për tu zhvilluar më datë 02 Qershor 2022 dhe orën 09:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E: LAERT HAXHIU

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar në datë 20.05.2022 ditë e Premte, ora 13:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR Seance paraprake, PER NJOFTIMIN E VIKTIMES: Shqiponja Hyseni

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar në datë 11.05.2022 ditë e Merkure, ora 13:00


Rezultate: 523 Faqe 32 nga 53