Urdhëra thirrje per gjykim

Urdhëra thirrje per gjykim

Rezultate: 541 Faqe 33 nga 55

NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER: Kreshnik DAUTI; PERSON I TRETE: Kreshnik TRAKALAÇI

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë datë 25 Korrik 2022 ora 12:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E SHTETASVE: Aleks Nanaj (alias Adil Nano); Emiljant (Emiljan) Lamkollari; Aleks Likaj; Pashk Syla

Proçesi gjyqësor seance paraprake është caktuar për t’u zhvilluar më datë 21.07.2022, ditë e enjte, ora 13:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER: Amarildo Çobo; Persona te trete: Shpëtim Çobo, Bledar Qolja, Ilirjan Qolja

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë datë 29 Korrik 2022 ora 09.30


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E SHTETASIT: Eduart Ruçi

Proçesi gjyqësor seance paraprake është caktuar për t’u zhvilluar më datë 04.07.2022, ditë e Hënë, ora 09:00


NJOFTIM PËR GJYKATEN E POSAÇME TË APELIT; SEANCE GJYQESORE PER: Gazmir Kosiqi dhe PERSONa tE TRETE: Ismail Kosiqi, Iridjan Kosiqi

Njoftim nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, për seance gjyqësore qe do te zhvillohet më datë datë 05.07.2022, ora 10.00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E SHTETASIT: 1. Aleks Nanaj (alias Adil Nano); 2. Emiljant ( Emiljan ) Lamkollari; 3. Aleks Likaj; 4. Pashk Syla

Proçesi gjyqësor seance paraprake është caktuar për t’u zhvilluar në datë 06.07.2022, ditë e merkurë, ora 11:00NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E SHTETASIT: Laert Haxhiu

Proçesi gjyqësor seance paraprake është caktuar për t’u zhvilluar në datë 27.06.2022 ditë e Hënë, ora 14:00


NJOFTIM ME SHPALLJE PER PROÇES GJYQSOR PER NJOFTIMIN E VIKTIMAVE: trashigimtarit Fatos Latifi; Marius Xhepexhiu; Xhulio Shkurti

Proçesi gjyqësor është caktuar për t’u zhvilluar në datë 27.06.2022 ditë e Hënë, ora 14:00Rezultate: 541 Faqe 33 nga 55